Today on our radar

Idag tittar vi närmre på Autobahns okonventionella Union-soffa, gjord av naturmaterial. Det här exemplet är gjort i valnöt och soffan finns tillgänglig i en uppsjö av olika färger. English: Today we’re taking a closer look at Autobahn’s unconventional Union sofa, made of natural materials. This example is made out of walnut and the sofa is available in variety of colors.

AUTOBAN 280CL/CR UNION CORNER UNIT SOFA

AUTOBAN 280CL/CR UNION CORNER UNIT SOFA

‘Union sofa’ designad av Autoban för De La Espada.

 .

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>