Today on our radar: Rado Kirov

Ni känner väl till vår passion för att mixa och matcha olika material och detta kan inte påpekas för många gånger! Bulgariske produktdesignern Rado Kirov är en expert på detta område med sina imponerande skapelser, såsom till exempel hans bord ‘Fluid Foundation’ gjort i rostfritt stål och trä. Kirovs verk är högt uppskattade och han har designat åt flera kända personer, såsom före detta påven John Paul II – det ni!

rado kirov fluid foundations table. 46Bordet ‘Transmutation’ (2015).

English: You guys know how we can´t stress enough, the importance and brilliance of mixing and matching different materials! Bulgarian product designer Rado Kirov is an expert in this area with his impressive pieces, such as e.g. his table ‘Fluid Foundation’ made out of stainless steal and wood. Kirov´s work is highly appreciated and he has designed products for several famous people, such as the former Pope John Paul II!

rado kirov fluid foundations tableBordet ‘Fluid Foundation’ (2015).

radov kirov skulptureSkulpturen ‘Melting Column’ (2015)

rado kirov fluid foundations table. 2Bordet ‘Fluid Foundations’ (2015).

rado kirov fluid foundations table. 5Skulpturen ‘To The Smelt’ (2015).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>