Palazzo Fendi Vip Apartment by Dimore Studio

Milano-baserade Dimore Studio har ännu en gång skapat ett mästerverk och sällar sig samtidigt till skaran som förstår att kombinationen av guld och smaragdgrönt helt enkelt är alldeles alldeles underbar! På uppdrag av Fendi designade Dimore Studio denna underbart romantiska lägenhet, belägen i Rom. Här finner ni olika epoker, spännande geometriska former och vackra material i fantastisk symbios med varandra!

Dimore studio vip apartment FENDI-ROMA-©-Andrea-Ferrari-21-1400x933English: Milano-based Dimore Studio has yet again created a masterpiece and joins the ranks of people understanding that the combination of gold and emerald green is absolutely wonderful! On behalf of Fendi, Dimore Studio designed this incredibly romantic apartment located in the heart of Rome. Here one finds elements from different eras, exciting geometrical shapes and beautiful textures in fantastic symbiosis with one another!

Dimore studio vip apartment FENDI-ROMA-©-Andrea-Ferrari-21-1400x933 Dimore studio vip apartment FENDI-ROMA-©-Andrea-Ferrari-21-1400x933 Dimore studio vip apartment FENDI-ROMA-©-Andrea-Ferrari-21-1400x933 Dimore studio vip apartment FENDI-ROMA-©-Andrea-Ferrari-21-1400x933FENDI-ROMA-©-Andrea-Ferrari-12-1400x933FENDI-ROMA-©-Andrea-Ferrari-7-1400x933FENDI-ROMA-©-Andrea-Ferrari-13-1000x1400Foto: © Andrea Ferrari // Dimore Studio

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>