At home with Alessandro Dell’Acqua

Vi förväntar oss inget annat än en ren magi när vi tittar närmre på designer Alessandro Dell’Acquas hem i Milano – och mycket riktigt förtrollar hemmet oss redan vid första anblicken! Hemmet är elegant, genomtänkt och personligt och Dell’Acquas filosofi ”Choosing how to furnish is a bit like choosing what to wear” genomsyrar lägenheten. Här leks det med färg, form och olika årtionden och resultatet är magiskt!

Designer Alessandro Dell'Acqua milan home 2English: We don’t expect anything less than pure magic when we take a closer look at designer Alessandro Dell’Acqua‘s Milano home – and of course we are enchanted right from the start! The home is elegant down to detail as well as personal and Dell’Acqua‘s philosophy ”Choosing how to furnish is a bit like choosing what to wear” pervades the apartment. A playful mix of color, shape and different decades gives a magical result!

eero saarinen dining table black marble tulip


‘Saarinen Dining Table – 78″ Oval’ formgiven av Eero Saarinen (1957), Knoll.


Designer Alessandro Dell'Acqua milan home 2fornasetti ljus


Doftljus ‘Bacio’, Fornasetti.


Designer Alessandro Dell'Acqua milan home 3Designer Alessandro Dell'Acqua milan home 2 Designer Alessandro Dell'Acqua milan home 2.


pläd fuskpäls


Pläd i fuskpäls, Ceannis.


Designer Alessandro Dell'Acqua milan home 2Foto: © Fabrizio Cicconi // Living Inside via Elle Decor

.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>