Masculine elegance by Walter Naeslund

Det är tydligt att Walter Naeslund, grundare av reklambyrån Honesty, besitter den kreativa ådran inte bara när det kommer till reklam utan även inom inredning. Den här våningen som då var belägen i den anrika Mannagrynskvarnen i Nacka utanför Stockholm är sorgligt nog inte längre är hans bostad, men lik förbaskat vacker som få. Här blandas det mörka maskulina med mjukare former och annorlunda texturer. Alla ungkarlar där ute – se och lär!

Walter-Naeslunds-hem7-700x530English: It’s clear that Walter Naeslund, founder of advertising agency Honesty, possesses the creative vein not only when it comes to advertising, but also in interior design. In this gorgeous apartment, formerly located in an old milling factory outside of Stockholm is sadly, no longer his residence, but still utterly inspiring. Dark masculine wood and leather are mixed with softer shapes and fun textures. All the bachelors out there – watch and learn!

ari-armchair arne norell


Fåtölj ‘Ari’ designad av Arne Norell (1966).


 Walter-Naeslunds-hem8trienna coffee table artek


Soffbord ‘Trienna table’ designad av  Ilmari Tapiovaara (1954), Artek.


Walter-Naeslunds-hem3Walter-Naeslunds-hem5flos aim pendant light


Taklampa ‘Aim’, FLOS.


Walter-Naeslunds-hem6Foto: © Patric Johansson // Residence Magazine

.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>