Simple yet fab in Soho

Hemma hos designduon Timothy Haynes och Kevin Roberts dominerar det enkla men för det inte det simpla. Duon är kända för sina lyxiga inredningar, men väljer att hålla det stilrent och avskalat hemma i sitt fantastiska Soho-loft. Vackra stengolv, rustika furutiljor och antika pelare flankeras av 50- och 60-tals pjäser i samklang med modern och strama inslag, i en utomordentlig lyckad konstellation!

Kevin Roberts and Timothy Haynes home, soho loftEnglish: At home, design duo Timothy Haynes and Kevin Roberts prefer to keep it simple. The duo is known for their luxurious interiors, but choose to keep it pure and unadorned in their fantastic Soho loft. Fabulous stone floors, rustic wood and antique pillars are mixed with pieces from the 50’s and 60’s together with a modern and austere style – all put together in a successful constellation!

Kevin Roberts and Timothy Haynes home, soho lofthallway Kevin Roberts and Timothy Haynes home, soho loftKevin Roberts and Timothy Haynes home, soho loftKevin Roberts and Timothy Haynes home 1Kevin Roberts and Timothy Haynes home, soho loftFoto: © Simon Upton // ELLE Decor


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>