Globetrotter glamour

Franska Emma Donnersberg har både USA och Europa som spelplan och reser ofta mellan ‘The Big Apple’ och kärlekens stad Paris, där dagens objekt för övrigt finns. Donnersbergs underbara lya med högt i tak och öppen spis kan inte bara stoltsera med att vara placerad i hjärtat av Paris, utan dessutom med inredning i sobra jordtoner och med stilsäkra materialval, kända designmöbler och pampiga konstverk, vilket självklart resulterar i maximal lyxkänsla! Det är mycket tack vare alla hennes resor som inspirationen till nya projekt håller sig levande, menar Donnersberg som beskriver sin stil som modern, chic och klassisk.

Emma Donnersberg paris home 31English: French designer Emma Donnersberg has both The States and Europe as her playing field and often travels between ‘The Big Apple’ and Paris, where today´s object is located. Donnersberg´s wonderful flat with high ceilings and a fireplace flaunts, not only the fact that it is located in the heart of Paris, but also that it is designed with calming earth tones and with stylish choice of textures, famous design furniture as well as grand art, which of course result in pure luxe! Donnersberg claims that it is much thanks to all her travels that her inspiration for new and creative projects remains and describes her style as modern, chic and classic.flos 265 walllamp


Vägglampa ‘265’ designad av Paolo Rizzatto, FLOS.


Emma Donnersberg paris homesvart träpall zarahome


Rustik träpall, Zara Home.


Emma Donnersberg paris home 7fashion taschen books


Bok ‘Fashion Designers A-Z’, Taschen.


Emma Donnersberg paris home 9

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>