‘Balancer’ floor lamp by yuue design

Kinesiska men Berlin-baserade designstudion yuue, har skapat ‘Balancer’ – en minimalistisk golvlampa med en marmor-kolonn som bas. Med sin okomplicerade och eleganta mekanism för ljusinställning är den lika enkel att använda som snygg. Genom att vrida den stora ratten, kan användaren dra böjningsarmen upp och ner för att hitta den bästa ljusriktningen. Lampskärmen och glödlampan kommer även i ett. Simpel design och användning, men ack så vacker!

yuuedesign-balancer_5


‘Balancer’ golvlampa designad av yuue design.


English: Chinese design studio yuue based in Berlin, is the creator behind the ‘Balancer’ – a minimalistic floor lamp with a marble column base. With its simple and elegant mechanism for light adjustment, it is as easy to use as stylish. By turning the big wheel, the user can pull the bending arm up and down to get the best lighting. The lampshade and the bulb comes as one piece. Simple design and easy to use, but oh so beautiful!

yuuedesign-balancer_3yuuedesign-balancer_2yuuedesign-balancer_4Foto: © yuue design

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>