Fragments by Lex Pott

Någon som har stenkoll på hur man införlivar organiska former i design är Lex Pott! Med sin serie ‘Fragments’ för The Future Perfect skapar Lex kontraster med spännande stenar som stilsäkert smälter samman med varandra. Att inreda med marmor är inget nytt, men det känns fortfarande fäscht. Och varför inte kombinera den tillrättalagda blanka ytan, men den naturliga råa för ett ännu mer iögonfallande resultat?

Fragments_Design_0 lex pott


‘Fragments Dining Table Round Mountain’


English: Lex Pott knows stone! Exciting stones that stylishly melt together creates certain success! Decorating your home with marble is nothing new, yet stil fresh. And why not combine the polished surface with the natural surface of nature for an even more jaw-dropping look?

Fragments_Design_0 lex pott 4


‘Fragments Side Table Circle Insert’


 Fragments_Design_0 lex pott


‘Fragments Coffee Table Twin’


 fragments-doublemountain-3


‘Fragments Coffee Table Twin’


 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>