An Art Collector’s Apartment

Tillhörande arkitekten Consuelo Jorge finner ni i São Paolo denna unika våning, där konstgalleri-känslan slår emot en redan i hallen, mycket tack vare den ljusa enhetliga färgskalan i hemmet i kombination med kalkstensgolvet. Mixen av att bo och att ”ställa ut” är vackert kombinerad med en avskalad, men ack så väl vald, samling möbler som både agerar inredning och konstsamling och bidrar till hemmets framträdande karaktär.

22_The_Art_Collector_s_house_Consuelo_Jorge_photo_fran_parente 41English: In Sao Paulo, Brazil, you’ll find this unique flat where the concept of ”Art galleri” hits you the second you enter the home, much thanks to the bright and unified color scheme in combination with the limestone floors. The mixture of both living and exhibiting is beautifully combined with a collection of few, but carefully picked out, pieces of furniture which both act as interiors as well as part of the art collection and add to the already prominent character of the home.

Consuelo_Jorge22_The_Art_Collector_s_house_Consuelo_Jorge_photo_fran_parente 10Consuelo_Jorge928Apt Colecionadora (16)consuelo jorge interiorsConsuelo_JorgeConsuelo_Jorgeconsuelo jorge interiors3Foto: © Fran Parente

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>