At home with Hanna Wessman

Ingen har väl missat TV-profilen och inredaren Hanna Wessmans femrummare i Stockholm? En fantastisk lya där Wessman stilsäkert blandar material, färg och textur och där både stort och smått är noga utvalt. Att vara en framgångsrik inredare, TV-profil och bloggerska leder naturligtvis till att Wessman ofta har många bollar i luften, vilka hon skickligt jonglerar! Den här lyan vill ni då inte missa!

Hanna Wessman_Stockholm apartmentEnglish: We are pretty sure that no one has missed TV profile and interior designer Hanna Wessman‘s apartment in Stockholm? A fantastic place where Wessman impressively mixes materials, colors and textures and where both the whole as well as the details are carefully selected . To be a successful interior designer , TV profile and blogger naturally means that Wessman tends to keep herself busy, and that with style! You do not want to miss out on this dreamy pad!

Paolo piva alanda coffee table


‘Alanda coffee table’ designad av Paolo Piva (1982) för B&B Italia.


Hanna Wessman_Stockholm apartment lägenhet

.Serge Mouille floor lamp


Golvlampa ‘Lampadaire Simple’ forgiven av Serge Mouille (1953).


Hanna Wessman_Stockholm apartment lägenhetHanna Wessman för	DBKD


Kruka ‘Cloudy’ av Hanna Wessman för DBKD.


 Hanna Wessman_Stockholm apartment lägenhethanna wessman lägenhetHanna Wessman_Stockholm apartment lägenhet

.

.
bertoia-side-chair-unupholstered-harry-bertoia-knoll-1


‘Bertoia Side Chair’ designad av Harry Bertoia (1952), Knoll.


Hanna Wessman_Stockholm apartment lägenhetHanna Wessman_Stockholm apartment lägenhetFoto: © Erik Lefvander för Residence Magazine

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>