JR Apartment by Nicholas Schuybroek

Belgiske Nicholas Shuybroek Architects lyckas alltid leverera minimalism on point. Denna Paris-våning bjuder på såväl designklassiker som moderniteter, avskalat såväl som rustikt. Ett ”less is more”-koncept som definitivt går hem hos oss!

English: Belgian Nicholas Shuybroek Architects always manages to deliver minimalism on point. This Paris apartment offers both design classics such as modernity, unadorned as well as rustic. A ”less is more” concept that definitely hits home with us!

 

Nicholas Schuybroek elcxon studios Nicholas Schuybroek elcxon studios 2 Nicholas Schuybroek elcxon studios 4 Nicholas Schuybroek elcxon studios 5 Nicholas Schuybroek elcxon studios 6

Foto: © Stephan Julliard

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>